Välkomna att bli en del av Brf Sands Hotell

När du investerar i en lägenhet i Sands Hotell får du ett skärgårdsställe med hotellservice på bästa läge i Sandhamn. Ett bekvämt koncept som gör att du verkligen kan använda ditt fritidsställe till just fritid. Det vill säga avkoppling, umgänge och sandhamnsliv. Det är varmt och välkomnande när du anländer, sängarna är bäddade, och du slipper städa när du åker. Varje gång du åker ut till din lägenhet, meddelar du via bokningssystemet eller mailar till föreningens egen hotellvärd när du kommer och hur länge du skall stanna. Då står lägenheten redo för dig. Du har även möjlighet att boka dagstäd och få hjälp med den service du önskar, inhandling av mat och dryck, bokning av aktiviteter, eller kanske en hotellfrukost. Hotellvärden står också för trygghet och ser till att allt fungerar som det ska i huset.

Alla tio lägenheterna kommer att vara möblerade och inredda enligt Sands Hotells designkoncept. Köken är fullt utrustade med allt du kan tänkas behöva för yttersta trivsel och bekvämlighet. I varje lägenhet finns ett låsbart förråd, där kan du förvara dina personliga ägodelar. I huset finns även ett fullt utrustat restaurangkök samt tvättstuga som föreningens hotellvärd abonnerar. Det gör att du kan få hjälp med din tvätt eller boka en privat middag/konferens till din lägenhet eller till Brf Sands hotell gemensamma uterum. På nedre plan i huset finns även en gemensam tvättstuga, relaxavdelning med jacuzzi och bastu.

Intäkter när du inte är där

De perioder du inte önskar använda din lägenhet, hjälper hotellvärden till med uthyrningen. Din lägenhet kommer då att ingå i Sands Hotell, som precis som i tidigare koncept tar emot konferenser och grupper. Hotellkonceptet gör också att ditt skärgårdsställe kan växa i storlek när du vill det: varje gång du vill ta med vänner till Sandhamn bokar du bara upp extra rum. Eller kanske vill du komma ut med dina kollegor eller kunder på en unik decemberkonfererens med tillhörande tre rätters middag? Allt skräddarsytt utifrån ditt behov och umgänge. Detta och lite till ombesörjs av Sands hotellvärdar som ser till att allt ifrån nyckellämning till slutlig kvartalsavräkning sköts om på ett professionellt sätt. Kan det bli enklare?

Sandhamn – när skärgården är som bäst

Sandhamn är en av skärgårdens vackraste öar med vita stränder, hav och karga klippor. Det går reguljära båtturer till och från ön, året om! I och kring öns hamn sjuder det av liv sommartid med restauranger, barer, hotell och butiker. Sandhamn är en skärgårdsidyll som erbjuder ett stort socialt liv med organiserat valborgs- och midsommarfirande. Simskola, tennis, seglarskola, vågsurfing, sandslottstävling, paddelboard, kajaker m.m finns för de som önskar.

Lite kort om Brf Sands Hotell

  • Skärgårdsställe på bästa läget i Sandhamn
  • Hotellservice när du vill och hur du vill
  • Passiv inkomst när du inte är där
  • Möjlighet att hyra andra rum när man får gäster
  • Relaxavdelning med bastu & jacuzzi
  • Gemensam terrass med grill
  • Tillgång till 24,5 kvadratmeter inglasat orangeri (uterum) som förlänger säsongen